Pääsivu

Palvelun toiminta

Palvelun käyttöönotto

Käyttöoikeushakemus

FAQ

In English


Numpac kyselypalvelun toiminta

Palveluntarjoaja voi Numpac kyselypalvelusta helposti tarkistaa asiakkaidensa senhetkisen matkapuhelinoperaattorin yksinkertaisella HTTP-kyselyllä. Palvelu palauttaa vastauksena kutakin kysyttyä matkapuhelinnumeroa vastaavan yksiselitteisen operaattorikoodin.

Operaattorikoodin perusteella:

  • Palveluntarjoaja voi reitittää ongelmalliset push-viestit aina oikean operaattorin verkkoon ja välttyä tulonmenetyksiltä.

  • Palveluntarjoaja pystyy varmistamaan "lähetä kaverille" -operaattorilogojen toimivuuden. (Palveluntarjoaja pystyy liittämään asiakkaan kaverilleen tilaaman operaattorilogon mukaan tiedon kaverin sillä hetkellä oikeasta operaattorista.) 

  • Palveluntarjoaja pystyy varmistamaan muusta kuin mobiilikanavasta tilattujen MT-laskutettujen palveluiden laskutuksen onnistumisen.

  • "Lähetä kaverille"- tyyppisten pull-palveluiden osalta voidaan varmistaa, että kaverille reititettävä viesti varmasti lähetetään halvinta reittiä pitkin. (Operaattorit ovat ryhtyneet hinnoittelemaan eri tavalla omaan verkkoon ja muiden verkkoon reititettyjä viestejä.)

Tekninen toteutus
Teknisesti kyselyt toteutetaan erillisen rajapinnan kautta, jonka tarkempi tekninen kuvaus toimitetaan käyttösopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Palveluntarjoajan sovelluksen rakentaminen on yksinkertaista ja nopeata. Asiakas voi integroida rajapinnan omiin järjestelmiinsä.

Palvelun käyttöönotto >>